Nog op zoek naar dat ene unieke geschenk voor je zoontje, je nichtje, je petekind of je buurjongens? Zoek niet langer en kies voor de kleu...

Proefkonijn gezocht: Gepersonaliseerd voorleesboekje van Smartphoto

Nog op zoek naar dat ene unieke geschenk voor je zoontje, je nichtje, je petekind of je buurjongens? Zoek niet langer en kies voor de kleurrijke, gepersonaliseerde voorleesboekjes van Smartphoto.


Je kan kiezen tussen MyNameBook of de kleurrijke voorleesboekjes met foto. MyNameBook is een educatief voorleesverhaal waarbij jouw kind de hoofdrol speelt. Het boek gebruikt zowel de voor- als de achternaam van het kind. Maak van dit geschenk helemaal jouw ding, kies
- het meest toepasselijke onderwerp: beroepen, talenten, dieren, ...
- uit verschillende kaftontwerpen
- een harde of zachte kaft


Moeilijk te maken? Nee, zeker niet. Op 2 minuten is alles klaar. En je kan een persoonlijk bericht toevoegen, dat wordt dan in het boek gedrukt.  



De kleurrijke voorleesboekjes zijn nog persoonlijker. Niet enkel de naam, maar ook de foto van je kind worden gebruikt in dit boek. Je kan kiezen uit drie verhalen. Wedden dat dit het meest betoverende cadeau van allemaal zal zijn? 



Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat het hoofdpersonage wil zijn van een voorleesboekje. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel wat de titel zou zijn van het verhaal over jouw leven. Deelnemen kan tot en met dinsdag 19 december.



Meer weten?
https://www.smartphoto.be/nl/voorleesboekjes

Foto's?
Smartphoto