Nog maar een kleine 2 weken school . .. De zomervakantie komt eraan. Speel-tijd! B ij Decathlon vind je alles om er een onvergetelijke zome...

Ter land, ter zee en in de lucht!

Nog maar een kleine 2 weken school... De zomervakantie komt eraan. Speel-tijd! Bij Decathlon vind je alles om er een onvergetelijke zomer van te maken. Activiteiten ter land, ter zee en in de lucht!


Ter land
Sporten hoeft niet saai te zijn! Niets is leuker dan een spontaan wedstrijdje voetbal of badminton met de kinderen. Voetballiefhebbers beleven een topzomer met The Kage (€ 19,99) van KIPSTA. Dit mobiele voetbaldoel tovert elke ondergrond om tot een voetbalveld. Je installeert het snel én het is gemakkelijk te vervoeren. Ready, set, goal!


Ook de fans van badminton genieten van een outdoor spelletje dankzij de ARTENGO Easy Net (3m: € 29,99 en 5m: €49,99). Dit badmintonnet laat je toe om in je tuin, in het park of op het strand een wedstrijd te organiseren met je vrienden of familie.



Ter zee 
Wil je je kleinste uk op een veilige manier in het water laten plonsen? Kies voor Tidipool (€ 14,99)! Dit opvouwbaar plonsbadje zet je in enkele seconden op én is eenvoudig te vervoeren. De waterdichte transportzak gebruik je om de Tidipool te vullen. Handig!  

Ook voor de beginnende zwemmers heeft NABAIJI iets in petto. Tiswim (€ 14,99) is een handige zwembandgordel bestaande uit twee zwembandjes en een gordel waardoor je lieverds direct in een horizontale positie liggen in het water. Ideaal voor watergewenning of om de grote oceaan te ontdekken! 



Al vanaf jonge leeftijd spelen kinderen graag in het water! Met de zitband (€ 11,99) van NABAIJ kunnen zelf de allerkleinsten genieten van een ritje in het water. Ook de zwembandjes (€ 3,99) van DECATHLONs huismerk zijn een absolute musthave voor je kleine spruit. 



Naast zwemmen zijn er talloze andere leuke activiteiten die je in het water kan doen. Zin in iets nieuws deze zomer? Kies dan voor de Aquaway (€ 14,99 voor 2). Zodra je deze flexibele buizen in het water gooit vormen ze een heus onderwaterparcours! De Aquaway is fun én je kinderen leren langer onderwater zwemmen. Double fun. 



In de lucht
Schiet raak met de Softarchery set (€ 49,99) van Geologic. Richt de pijlen met zuignappen op de schietschijf, veilig en voor alle leeftijden! 



Spring een gat in de lucht! Met de trampolines van DOMYOS kan dat nu ook letterlijk. Het gamma heeft voor elk wat wils: diverse maten aan democratisch prijzen. Aanbevolen verkoopsprijs: vanaf € 129,99.





Meer weten?
https://nl.decathlon.be/
https://www.facebook.com/decathlonbelgium